Top 10 medicamente utilizate în tratamentul varicelor

Unele medicamente, cum ar fi aloe vera sau uleiuri esențiale, acestea vor fi cele mai eficiente, este recomandat să se aplice pe timp de noapte, pentru a acționa, în timp ce dormim.

Varice sunt una dintre circulator este mai frecventă, care afectează în principal femeile, deși mulți bărbați, de asemenea, suferă de ele. În linii generale, varice-este de varice, care împiedică circulația corectă a sângelui, ceea ce duce la umflaturi, care sunt vizibile cu ochiul liber.

Deși sursa, ar trebui să fie funcționării necorespunzătoare a sistemului cardiovascular, cu toate acestea, există o varietate de cauze care pot provoca, ca și de luare a deciziilor. Prin urmare, mai jos vă prezentăm 10 medicamente pentru tratamentul varicelor.

foto1Cel mai des sunt obezitatea, lipsa de exercițiu fizic, sau lipsa de mobilitate, de lungă ședere în picioare, utilizarea de contraceptive, într-un istoric familial, Fumatul, hipertensiunea arterială, nivelul ridicat de colesterol sau probleme trombotice venoase. Din partea mea, este foarte important să se acorde o atenție la primele simptome de această condiție, deoarece în caz contrar pot să apară complicații, și foarte grave. De exemplu, în unele cazuri, pot afecta în mod serios de unele membre ale corpului, în special la nivelul membrelor inferioare, ceea ce duce chiar la amputarea.

Desigur, există o serie de recomandări, care previn apariția lor. Dar în cazul în care le mai jos vă prezentăm câteva remedii foarte eficiente în tratarea varicelor. Contrar a ceea ce cred mulți, ele pot fi foarte utile, mai ales dacă este făcut în mod corespunzător.

  1. Usturoi

Acesta este unul dintre produsele de origine naturală, care are avantaje mari pentru a lupta cu vene varicoase. Datorită proprietăților sale, usturoi ajută desinflamar varicelor și de a îmbunătăți circulația sanguină. Expertii recomanda să-l folosească, fie în dieta de zi cu zi, ca de obicei, așa cum face toată lumea, sau aplicați un unguent făcut din catei de usturoi și un pic de alcool. Acest instrument ar trebui să fie aplicate de patru ori pe săptămână în zonele afectate.

  1. Aloe Vera

Aloe vera

Această proprietate de aloe vera este foarte eficient pentru dezvoltarea varicelor, ca și pentru alte afecțiuni și boli. În acest caz, este recomandat să se aplice în termen de comprese pe zona afectată. Cel mai bine pune-le pe timp de noapte și lăsați-le acolo până dimineața. Este foarte important ca aloe vera fierbinte, cum că, prin urmare, o astfel de instalație trebuie să funcționeze mai bine.

  1. Oțet de cidru de mere

Acest produs este, de asemenea, foarte eficient împotriva varicelor. Utilizarea sa este foarte simplu. Trebuie doar să se usuce cu un prosop sau o cârpă, este adevărat, un pic de oțet de cidru de mere, pentru ca mai apoi pune-l direct la boala varicoasă. Necesitatea de a lăsa o tesatura de acolo, în câteva minute. Sau, de asemenea, poate să dea ușoare mișcări de masaj, că tu vii de jos în sus. Cât de important este de a nu face presiune pe zona afectată.

  1. Unguent din otet, morcovi si aloe vera

O altă opțiune foarte eficient de a găti unguent făcut din un pic de aloe, oțet (de preferință de foto2mere) și morcovi. Cum am spus deja, primele două pot fi folosite, de asemenea, și alte forme. Pentru a face un unguent sunt toate ingredientele în robotul de bucătărie nu funcționează. Dacă nu, puteți utiliza, de asemenea un blender. O singură dată a fost acolo, trebuie să distruge până când nu vom avea o crema mai mult sau mai puțin gros. În cele din urmă, se aplică un unguent de la varice și se lasă acolo de aproximativ treizeci de minute. După extragerea ei mai bine, se spală cu apă rece.

Vene varicoase

  1. Baie de imersie

Instrumentul este foarte simplu, pe care le puteți efectua în fiecare zi. În plus, acest lucru poate fi un mare ajutor pentru picioarele noastre, datorită faptului că, în cele din urmă se vor simți odihnit, relaxat, proaspete și chiar deshinchados în caz de necesitate. Baie de imersie se desfășoară într-o găleată sau într-o cadă cu apă, sare de mare și o ceașcă de oțet de cidru de mere. Coborâți picioarele în termen de douăzeci de minute, până când dau de un masaj periodic.

  1. Unguent verzi din lut

Instrumentul de lucru este de a pregăti unguent sau paste verzi din lut amestecat cu o cantitate mică de apă. Desigur, nu ar trebui să utilizați o mulțime de apă, pentru că textura de ruj nu este potrivit. Imediat în listă, se aplică pe zonele afectate ale pielii, de preferință pe timp de noapte, lăsând uscat. Apoi se spala totul cu un pic de apă caldă și săpun neutru.

  1. Decizia de coli

menta wiccked

Este un medicament care necesită un pic mai mult de formare. Cu toate acestea, eficacitatea sa este foarte bună, așa că merită. Este, se aduce la fierbere doi litri de apa, apoi se adauga la el un pumn de menta, de musetel si o frunza de dafin. Lăsați această soluție timp de cinci minute, iar apoi se extinde, cufunda picioarele într-o baie sau o găleată, mezclándola înainte cu un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu. Este important să ne amintim că acest medicament poate provoca urticarie, la unele persoane, în acest sens, ar trebui să se facă cu precauție.

  1. Chile

Surprinzător, iute sau Chili are proprietăți care ajută scuti Viena și duce la o mai bună circulație a sângelui. Prin urmare, expertii recomanda pentru a mânca în cantități mici, acest foto3produs. În acest sens, există o varietate de opțiuni. De exemplu, pentru cei care nu au fost condiționate, mananca Chile, pot consuma ardei, că, de fapt, acesta este tipul de Chili dulce, că nu ia.

  1. Ceaiul din scoarță de castan

Instrumentul de lucru este, se fierbe timp de aproximativ zece minute, 50 de grame de coaja de castan, la un litru de apă. După acest timp, sigur se strecoara ceaiul si bea-l imediat. Din cauza lor proprietăți, castan este ideal pentru o bună circulație, desinflamando varicelor.

  1. Uleiuri esențiale

ulei de bază-1

Acestea sunt foarte bune pentru desinflamar varicelor și de a contribui la o bună circulație. Cel mai bine este de a le utiliza, pentru a da un masaj pe zonele afectate. De exemplu, mai bine să începeți cu picioarele și gleznele, pentru a merge, tinde treptat spre coapsă. Masaj ar trebui să dea de ușor, de jos în sus sau într-un cerc. Trebuie să îndeplinească în principal pe timp de noapte, pentru a proprietăți de uleiuri esențiale acționează în timpul somnului.